Feeling very down -momentarily-

Posted by | Posted on 10:11 PM

Hi there, i think its been a while since my last post. Well, actually i use this blog as a place where i put my thought or can put it this way la...as a place for me to express my inner feeling. hahaha. Mcm haram!!!
Kirenye ni tempat aku mengadu domba la. Takkan la nk jumpa pakar sakit jiwa plak kan.

Ok...ok...enuff of this non-sense. 1st of all, aku dah start keje dh...actually dh dekat 2-3 bulan gak la. Well, kat tempat keje aku mmg sronok...kwn2 sume mmg sekepala. Aku x sempat nk bwk kamera aku kat sane lg...psl tu xde gambar aku beraktiviti bersama mereka. Aku skang tgh berulang-alik dr Putrajaya ke Senawang. Blom jumpe lg rumah sewa n at this moment still searching for a good and nice crib to rent.

Last week lepas abes keje aku g hang out ngan rkn2 sekerje aku n mcm biasa la guys...g main snooker and tgk bola la...ape lg kan (kire ok la dr g rumah merah...hahaha) and aku pulang ke Putrajaya dlm pkol 1.30pg dr Senawang. Sampai ke kat kilometer brape ntah tp juz a few KM after Nilai nye RnR la...aku nmpak ade kerete baru accident. Masa tu xde kerete pn yg lalu lalang kat situ...aku pn ngan gagah nye berhenti psl nk g tolong la. Kerete tu dh remuk kat 3rd lane...masa aku berhenti kerete aku tros keluarkan hp aku. Bajet nk rakam r, bleh blagak kat rkn2 tp masa aku menghampiri kerete tu...aku tros ternampak mangsa...perghhh!!! scary gile bai. Kaki dh terlipat kat kepala n muke dia pucat gile. Aku ngan chuak tros menghisap rokok n sambil tu tros call Plus nye org. Then barulah ade 2-3 biji kerete yg berhenti n bile aku tgk ramai yg berhenti...aku pn blah la.

Then esoknye aku g kenduri kawin kawan aku...haaa, btw...tahniah kpd en Azlie kerana telah menamatkan zaman bujangnye ngan pasangannye dari Brunei. Kat sini aku nk letak gambar Azlie, wife dia n rkn2 nye.

Haha...akhirnye!!!

Friends

Lepas balik dr kenduri si Azlie plak...aku g mkn2 bersama famili aku. Haha. Di Naili's mmg terbaeakkk psl cashier dia mmg cun dowhhh....nnt aku attach gambo minah tu kat sini. Ahhh~~~ hati ku cair sekejap. Fuhhh...mknn dia mmg sedap r. Tak terkate beb!!! Kebetulan mkn2 ni a day before Father's Day, and kire mcm sambut Father's Day skali r ni. hahaha. Bile la aku nk jd bapak plak nie??? hoho
                       Ni la awek cashier tu.

      



Comments (2)

There was an error in this gadget

Thanx for reading

Free Hit Counter