EMO Di tempat kerje!!!

Posted by | Posted on 1:15 PM

Bosan...semua org klua g lunch. Tinggal yg beragama islam aje. Aku mmg malas gile nk keje, tak tau psl ape perangai malas ni tetibe dtg. Mungkin psl aku nk cari keje lain kot...hohoho *o*

Persoalannye skang...ape aku nk dlm hidop ni.?!?!
aku pn blurrr gile...aku mcm x percaya yg aku ni dh berumor...Paul Scholes hanya tua aku 4 tahun je. HAHAHA!!! Cilahanat...punyelah tua aku nie.

Pasang angan2 nk cari bini yg 10tahun lebih muda @ yg lahir dlm tahun '90 ke '94...haha, tp itu hanyalah angan2 '0' aje psl perut aku pn tgh kosong ni. Adeehhhh!!!

Projek Indexing aku x abes2 lg ni...semua org mcm mengharapkan kegagalan aku je. Aku pn tak tau sampai mane tahap kesabaran aku ni. Buat masa ni, aku masih bleh sabar lg...tp rase2 x bleh sabar, aku igt nk berhenti je ah. Cari keje tempat lain la...tp aku baru keje kat sini..lg beberape bulan genaplah setahun, takkan lah nk cari keje baru kot. Cume aku x brape paham r, nape Boss aku bg rating 3.5 utk technical abilities n understanding tp bg 2 utk presentation and interpersonal skill but then again when i ask for trainning...dia x approve. Pastu dia expect mcm2 dr aku...he expect a fresh idea...a new idea but when i give a 'new n fresh' idea, dia x terima tp bila boss besar bg idea yg lebih kurang ngan idea aku...tros dia kate,"this is a gud idea".

Mmg aku x paham betol r!!

Damm...Suddenly i feel very Lonely & tired. I wanna have fun in my life. It feel kinda sux when u have nothing in this world.

OK...time bersedih sudah tamat. Sambung wat keje balik.

p/s: I wish i can find a new job...i want to buy an apartment. =)

Comments (2)

There was an error in this gadget

Thanx for reading

Free Hit Counter